Ögonkliniken 👀

IgÄr var det dags för Ànnu en liten tripp till Lund för mig och Veija :) denna gÄng var det dags att kolla Veijas syn pÄ ögonkliniken. Inget vi kÀnde för direkt dÄ Veija Àr lite snuvig och jag har dragit pÄ mig en förkylning :( trötta mig sÄ segt! Men vad gör man, bÀttre att fÄ det gjort. SÄ vi begav oss in till Lund.
 
Snacka om rörigt dĂ€r inne. PĂ„ kallelsen vi fĂ„tt stog det att vi skulle vara pĂ„ vĂ„ning 1. DĂ€r vi vĂ€ntade och ingen kom. Sen nĂ€r vi frĂ„gade i receptionen sĂ„ skulle vi Ă„ka upp en vĂ„ning. DĂ€r fick man stĂ„ i kö fast man hade tid. DĂ€r fick vi vĂ€nta ytterligare 10 min. Sen trĂ€ngdes jag, dĂ„ skulle vi helt plötsligt Ă„ka upp en vĂ„ning till. 
 
Snack om rörligt! SĂ„ vi fick komma in 45 min senare Ă€n vi hade tid. Men en sak som Ă€r sĂ€ker Ă€r att det hĂ€r med sjukvĂ„rd och tider det gĂ„r inte hand i hand i alla fall. Allt sĂ„g fint ut sen fick Veija droppar i ögonen vi skulle vĂ€nta i 30 min för att dem skulle verk. Vi fick vĂ€nta i 60! SĂ„ trött pĂ„ detta. 
 
SÄ vi var hemma vid lite över 17.00 snacka om lÄng och dryg dag minsann. Lagom trötta! Veija somnade och jag plockade upp alla saker. Sen blev det lite middag och en dusch :) skönt! Sen sofflÀge, somnade i soffan nÀr sambon kommit hem.


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo