SkĂ€rtorsdag đŸŁđŸŒ·

Denna dag spenderade vi hemma hos min Àlskade farmor :) mysigt minsann hade bestÀmt att jag och Veija skulle komma pÄ besök och ta en fika vid 12.00 tiden. Hon Àr ju rolig min farmor dÄ vi inte kunde komma för tidigt hehe dÄ hon skulle och tanka bilen samt lite andra Àrenden pÄ förmiddagen. 
 
SÄ vi gick upp i lugn och ro :) Ät frukost och tog en tur med Kiwi tyvÀrr var vÀdret inte pÄ topp. Men ack det var rÀtt skönt ÀndÄ. Sen in en svÀng och bara ta det lugnt innan vi traskade ivÀg för att fixa lotter till lillebrors pÄskÀgg :) en pÄskblomma till farmor. Sen hem till farmor. 
 
DÄ mammsen och lillebror samt Frank hade bestÀmt sig för att komma till farmor dem med. SÄ det blev en mysig förmiddag :) med hemmagjorda pannkakor, mumsigt vÀrre! Veija hade vatt snÀll dÄ hon fick ett pÄskÀgg av farmor med innehÄllande tvÄ dregglisar en peng och annat smÄtt. SÄ sött :) sen fick jag en jÀtte fin hare.
 
En bra start pÄ pÄsken minsann :) sen fick vi handlat lite pÄvÀgen hem. Sambon jobbade ju lÀnge och extra efter jobb. SÄ en solo dag för oss tjejer i familjen. 
 
 

Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo