11 månader ❤

Idag precis på dagen så blir vårt lilla hjärta hela 11 månader. Tänk att jag redan varit mamma i 11 månader :) det går inte att beskriva med ord hur känslan är. Snart nog ett helt år! Tiden bara springer iväg och då menar jag verkligen springer iväg. Svårt att förklara men som jag skrivit så många gånger förr så är det helt fantastiskt hur vårt lilla mirakel växer och utvecklas varje dag. 
 
Vårt underbara hjärta, inte som alla andra men vad gör det. Jag visste redan från första stund att du var speciell! Något som de flesta säger om sina barn. Men fler har bekräftat ♡ sen att hon är den sötaste det kan ju inte vi hjälpa! Det är många som säger att hon är söt men priset tar nog killen på espresso house i Malmö ;) 
 
Mamma och jag står och ska beställa jag börjar med "Vi skulle vilja ha..." då säger killen som lägger huvudet på sne och säger "Ni får vänta lite jag måste bara betrakta ditt barn" Ja och mamma kollar på varandra, sen fortsätter han "Jag tycker inte om barn och brukar tycka att dem är fula men hon är otroligt söt och verkar lugn och snäll" haha ja vad svara man på det!?
 


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo