Helsingborg 🌾

I torsdags bar det av till Helsingborg för inskaffning av pass till Veija :) det blev en dagsutflykt. Startade dagen vid 08.00 dĂ„ vi traskade upp. Åt frukost, gröt Ă„t vi bĂ„da tvĂ„. Sen blev det en tur med Kiwi i det nĂ„got varma vĂ€dret. Puhh varmt Ă€r bara förnamnet! Men vi ska inte klaga. Sen kom mammsen hit och vi begav oss till bussen. Framme i Lund, dags att kolla tĂ„get. Sen blev det en tĂ„gtur :) Veija sov nĂ€stan hela vĂ€gen. 
 
Efter det sÄ fick vi ha lite lunch. Mumsigt med picknick. Dock satte vi oss inne pÄ knutpunkten. Skönt att vara inne en stund innan vi skulle ut igen. Dags att leta upp stadsbussen ;) men det gick fint. Veija var pigg och glad som alltid. Hon snackade som bara den och showade  (stavning?!) Som bara den pÄ bussen. Hehe en i hissen tyckte att hon var fantastiskt söt.
 
Wow vi hittade till polisstationen. SÄ blev det Àntligen vÄr tur :) hÀrligt! Men dÄ var ena halvan av lappen som vi skulle fullt i fel. Men vi fick ÀndÄ fixat passet. Men det blev inte ivÀg skickat för tryck. Men det löste sig, sÄ nu Àr det pÄ G! Sen blev det en promenad ner i stan i det fantastiska vÀdret. Lite shopping hann vi ocksÄ med.
 
Sen kom Àlsklingen och hÀmtade oss. SÄ blev det lite mellanmÄl pÄvÀgen sen hem och Àta middag hos mamma och pappa. En mysig dag minsann.
 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo