Midsommarhelgen đŸŒŒ

Detta Ă„r blev ett speciellt midsommarfirande dĂ„ jag och Veija Ă„kte till Tyskland med slĂ€kten pĂ„ min sida. Det var tidig uppstigning pĂ„ midsommarafton för att packa in oss i bilarna och köra mot Danmark. Med fullpackade bilar sĂ„ blev det avfĂ€rd mot Öresundsbron. Sen en biltur genom Danmark ner till bĂ„ten som skulle ta oss över till Tyskland. Innan det var dags för bĂ„ten blev det ett kissestopp pĂ„vĂ€gen.
 
Sen blev det lunch för lilla Veija i bilen innan vi körde pÄ bÄten för att sedan fortsÀtta Àta lunch pÄ bÄten. Rörigt som vanligt nÀr man Àr mÄnga hehe 14 stycken med Veija. Sen ner i bilarna igen och ca 1h körning i Tyskland innan vi var framme pÄ hotellet. Fick rummen och sen var det dusch för Veija. En runda nere vid havet sen och massa affÀrer.
 
BlĂ„ himmel och sol. Pizza till middag som gammelmorfar och gammelmormor bjöd pĂ„ för Veija :) hehe sen blev det bad innan middagen ;) hĂ€rligt med vĂ„gmaskin! Det tyckte Veija var toppen. Middag pĂ„ hotellet sen en tur till en nĂ€rliggande bar. Innan sĂ€ngen kallade för oss. Veija sov hela natten ♡ hĂ€rligt. Frukost 09.00 haha fick vĂ€cka loppan halv nio.
 
Sen promenad pÄ "stan" tyvÀrr blev mamma/mormor dÄlig sÄ hon fick gÄ tillbaka till hotellet. En del pallade inte vÀrmen eller alla insekter. Men vi tog en tur ner i byn jag och Veija. Hittade jordgubbar och lite annat. Fick köpt mig en ny vÀska Àven mamma fick en!
 
Sen en vila pĂ„ hotellet. Ut och Ă€ta lunch/mellanmĂ„l med kusinen Lotta :) sen somnade bĂ„de jag och Veija pĂ„ rummet. Innan det var dags för dusch och fix. Fotboll som stod pĂ„ schemat i baren pĂ„ hotellet. DĂ€r Veija charmade alla hehe ;) sen middag med buffĂ©! En hĂ€rlig kvĂ€ll innan vi skulle Ă„ka hem pĂ„ söndagen. En fantastisk helg ♡
 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo