Bröllop 9 Juli ❤

En stor dag var det i lördags :) då det var dagen med stort D för sambons storebror då han skulle bli Herr Svensson! Dagen då min sambos storebror gifte sig med sin sambo. Så detta innebar att även vi i lilla familjen var bjudna på bröllop ;) inte varje dag man är på bröllop precis. Men varje gång man är det så är det alltid lika svårt med vad man ska ha på sig!
 
Men denna gång var jag ute i god tid :) jag lyckades hitta en klänning på HM för endast 99:- som blev perfekt! Ibland ska man ha tur! Veija hade redan kläder hemma, en super söt klänning som hon fick av min farmor när hon fyllde 1 år! Sambon fick offra sig och köpa en ny kavaj! Inte billigt minsann.
 
Men det blev en fin kväll, med vigsel utomhus. För vi hade i alla fall tur med vädret hehe ;) sen middag och mingel inne på restaurangen på Skäralid :) så nu är dem gifta Herr och Fru Svensson! Tänk när det är vår tur min och älsklingens ♡ en vacker dag!
 
Veija charmade alla så klart :) inte är vi förvånade precis. Dessutom så skötte hon sig super som alltid annars ♡ vårt älskade hjärta! En lång kväll, då vi inte var hemma förrän 01.30! 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo