YES!!!

Yes jag fick jobbet som jag sökte :) ibland är sker saker som är för bra för att vara sant! Satt här hemma en kväll och slötittade på TV. Resten av familjen hade gått oh lagt sig. Jag klickade in på platsbanken och kollade runt lite. Tycker det är ganska kul att kolla vad det finns för jobb. Inte för att jag inte trivs med det jag har. Men det finns ju så mycket man vill göra eller ja iaf jag :) hehe så jag hittade en annons och klickade in.
 
Sen blev det till att skicka in CV och personligt brev. Sen tänkte inte jag så mycket mer på det. Men sånt är det hehe :) ett yrke som jag bara älskar. LSS boende ♡ något jag jobbat med innan och jag bara trivs som handen i handsken. Dagen efter var jag och Veija ute och gick för att fixa lite ärenden vips ringde det i telefonen och det var dem från LSS boendet! Snacka om chockad.
 
Så fick frågan om jag ville komma dit på besök. Sagt och gjort sen skulle dem ringa mina referenser. Sen hör av sig igen. Toppen så kul! Blev sugen, så ja fick det! Så har varit där en gång och gått bredvid :) ska dit nästa vecka igen! Längtar redan, att det kan kännas så bra!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo