Mys i värmen ☉

Det är en så härlig känsla när man ser dem tillsammans ♡ att man har denna möjlighet att ge dem all denna kärlek och lycka. Att se att både kärleken och lyckan är ömsesidig :) en underbar känsla. Min älskade farmor som är 89 år fyllda ♡ att se hennes lycka är så mycket värd. Vår lilla Veija, hon är vår allas lilla solstråle. Det är alltid glädje och skratt när hon är i närheten :) hon charmar precis vem som.

Bjuder på en bild från en liten fika i vår trädgård :) förra veckan. Mysigt att kunna sitta ute fortfarande än om vädret det skiftar hit och dit varje dag ;) men så är det med den svenska sommaren. Ingen nyhet minsann. Det hela var lite komiskt då jag tänkte ringa farmor för att träffa henne. Mamma och pappa ringde oss för att komma till oss på fika. Precis när jag bestämt med mamma och pappa så kommer farmor traskande hem till mamma och pappa.

Så hon hade gått hela den långa vägen i det varma vädret. Envis som hon är :) hehe så hon fick följa med hit och fika. Vilket hon gärna gjorde. Hon blev så glad så :) Härligt!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo