Båstad...

För att vi har varit på semester en hel vecka :) jag, Veija och Kiwi tillsammans med mamma, pappa, farmor, Frank och lillebror ♡ utan för Båstad i Hemmeslöv har vi varit i en jätte mysig stuga får jag säga. Inte det lättaste att hitta en stuga där man dels får ha djur med och som rymmer 6 personer. Men vi lyckades :) mammsen och pappsen bjöd på allt då pappa fyllt 60! Han ville inte vara hemma och han ville ha med familjen, sin mamma och vovvarna. Så det blev en stuga utanför Båstad minsann.

En mysig vecka, med blandat väder men mest sol :) en och annan tripp in till Båstad blev det och vi fick besök av mormor, morfar, mosterbus och Jocke en dag. Dem kom med lunch och fika. Sen kom Dennis en dag så det var mysigt ♡ många promenader blev det med. I skogen och ner till havet. Än om det var en bra bit ner till havet.

Grillade gjorde vi det med :) mat i mängder och nyplockade blåbär. Veija fick bada i vasken efter en bajsfajt ;) skitunge, men mamma älskar dig ändå ♡ hehe en tjej med humör. Men fantastiskt roligt har vi haft det denna vecka :) många skratt åt vår lilla Veija samt Kiwi som har fått två nya namn. Flugjägaren och Flugan ;) hehe ett stort tack till alla för denna vecka världens bästa mamma och pappa samt lillebror och farmor.


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo