Trädgården 🌳

Börjat pyssla lite smått i trädgården :) men framförallt börjat planera. Många idéer har jag i alla fall. Får se hur många som sambon min går med på hehe :) han brukar inte vara så svår övertalad. Hoppas det inte är så denna gång heller hehe ;) men det lär jag märka. Stora planer :) får hoppas att det går som vi vill. Många härliga stunder hoppas vi på i vår trädgård. Precis som förra sommaren. 
 
Förra veckan fick jag ännu en gång en lysande idé :) tyckte det var dags att spola av trädäcket. Sambon han bara pustade. Men sagt och gjort. Fick låna högtryckstvätt av min kära moster så nu fanns det ingen återvändo. Hehe sambon fick välja på att fixa trädäcket eller ge dottern mat samt laga mat. Gissa vad han valde!? Haha ja trädäcket. 
 
Fint blev det minsann, så när det blir bättre väder ska det få ännu mer kärlek lite olja. Även vårt kära staket ska få lite kärlek med en omgång olja. Älskar att pyssla i trädgården. Idag hängde sambon upp mitt nät till mina fina blommor så dem kan klättra. Sen var det de här med ogräs :/ puhh det är ett ofog! Men det går, få ta tag i det en dag! Det lär ju inte gå någonstan precis!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo