Trädgården 🌱

Efter att ha startat helgen lugnt med lite tid vid symaskinen samt att vår härliga kompis Jocke var här så grabbarna stod för maten. Vilken tur man kan ha ibland. En mysig fredag :) hehe sen blev det morgonmys med hela familjen innan vi traskade upp för att fixa till oss, äta frukost och ta det lugnt en stund innan vi skulle köra och handla en sväng.
 
Blev en sväng till ÖB där vi fick handlat lite smått och gott hehe ;) sen bar det av ut till stora bernstorp för att köpa hundmat och handla lite mat. Sen när vi väl kom hem så fick jag en blixtide haha :) jag hittade billigt gräs på rulle så vi slog till och ringde Jocke. 
 
Sen satte dem spakarna i vårt gräs haha eller ja den så kallade gräsmattan vi hade innan. Dem grävde typ upp halva sen fick det vara nog för denna dag 21.20 gick dem in. Sen var det bara att fortsätta på söndagen och sedan rulla ut vår fina nya gräsmatta :) kommer bli super fint när vi är klara med allt i trädgården. Ska ju förlänga trädäcket. Sen bygga sandlåda med tillhörande trädäck. 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo