Underbart besked...

Jag tror minsann att rubriken talar för sig själv :) idag hade vi fått en tid på hjärtavdelningen på barnsjukhuset i Lund till Veija för att kolla hennes hjärta. Då hon föddes med ett "hjärtfel" med en öppen ductus som det så fint heter. Ett vanligt "fel" hos förtidigt födda barn :) som sagt vi var på besök där innan sommaren för att följa upp då var hon ca 3 månader och då fanns ductusen kvar.
 
Men eftersom hon inte hade besvär av den så ville man bara följa upp det nu efter sommaren. Oh ja det är klart att man har varit lite nervös men har känt på mig stressad allt skulle se fint ut :) vilket det gjorde. Först gjordes ett EKG och allt var bra sen kollade man ductusen och den fanns inte kvar mer. Inget annat fel heller :) 
 
Så glada i hågen gick jah och Veija där ifrån. Sambon hade redan gått för att jobba. Dem var ju hela 30 min sena så han hann inte stanna, så fick vara kvar själv. Det blev en tur på stan sen för att leta filt men hittade ingen. Blev dock lite kläder till Veija och två par byxor till mig :) samt en väska till mig och en till mamma.
 
 

Martina skrev

vad skönt att allt ser bra ut😊❤️

Den 2015-10-13 klockan 17:56:18.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo