Tandläkaren & mormormys...

Vår dag idag har bestått av tandläkar besök och mormormys. Men innan dess så hann älsklingen sätta ihop min nya tvättställning :) wohooo happy me :) nu kan jag tvätta en massa minsann. Det gamla stället hade helt klart gjort sitt hehe pinnarna som man hänger kläderna på började gå av en efter en.
 
Men men så kan det vara ;) Efter en rask promenad till mamma/mormor så blev det till att lämna Veija där för lite mormormys :) sen ge sig iväg till tandläkaren i tron om att laga två små hål. Haha väl inne och det var min tur så var det min granne jag skulle gå till. Tänk vad världen är liten. 
 
Äntligen en som tänkte som jag har haft ett litet hål i en av mina visdomständer som dem envisats med att laga två gånger redan. Detta skulle varit tredje gången men precis som jag sa första gången "Kan man inte bara dra ut den, jag använder den inte och jag kommer inte åt att borsta där" men tidigare har jag bara fått till svar "Vi lagar alltid först" så ack.
 
Men han tyckte som jag att vi skulle dra ut den. Men ville jag göra det idag, yes ut med den. Men jag varnade honom att jag fick gå till specialist sist och dra ut min andra visdomstand för den hade 3 rötter man brukar ha 1! Som sagt tanden åkte ut och ja där var 3 rötter här med.
 
Så det var en match för tandläkaren :) men skönt att den är borta. Haha så 1h senare var jag med en tand mindre. Inte det jag hade trott när jag cyklade iväg. Men väl hemma hos mamma och pappa igen så var mormor och morfar där på fika och Veija hon hade sött sig minsann goa unge ♡ så henne kan man lämna bort fler gånger. Nu ska vi sova snart eller ja jag ska övriga familjen sover redan.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo