Barnmat...

Hrm det är minsann inte det lättaste precis det här med barnmat. Är ju en hel djungel där ut med smaker, ålder för när barnen kan och ska äta vad. Konstigt att man blir lite förvirrad? Nej det tycker jag inte. Har i alla fall fått klart för oss när och hur mycket loppan bör äta. Så vi är på god väg. Ett mål är redan ersatt av gröt :) duktig lillfis. Sen är ett halvt mål ersatt så snart är även det helt ersatt av pure ;) mumma! 
 
Så jag fick en blixtide och gjorde egen barnmat :) Blev fyra olika sorter denna gång och 17 portioner så det blev en del hehe :) loppan har smakat två och den ena var super sen de här med fisk blev katastrof första gången :/ men skam den som ger sig, hon fick fisk dagen efter också hehe då gick det fint.
 
Så är det när man har en envis mamma :) hehe hoppas Veija blir som jag, provar allt och åt allt när jag var liten. Typ samma nu, finns alltid något man inte tycker om. Har iaf hittat lite recept jag ska prova till Veija nästa gång :) super kul och mycket billigare att göra maten själv.
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo