Mysig fredag...

Idag har det varit en mysig dag :) en bra dag hela dagen. Upp i lagom tid, vilket vi inte gjort på länge. Typ sovit till 11.00-11.30 de andra dagarna. Men idag stod klockan på 09.00 men gick upp redan 08.30 när Veija ändå skulle äta.
 
Fixade Veijas väska packade också vidare :) fick med allt som skulle med när vi var bjudna på svamp brunch hos mamma och pappa samt morbror :) så efter att ha packat allt och gett Veija mat kollade vi lite tv. Sen blev det en tur med Kiwi ;) innan vi traskade iväg. 
 
Goda svampar vi jag smaka som lillebror hade köpt :) mumma minsann. Trevligt som alltid och Veija mumsade i sig både gröt och torsk med potatis och dill. Vår duktiga tjej :) gott med mammas hemmagjorda mat.
 
Sen hemgång och svida om till träningskläder då det var dags för träning med P06 :) gick bra ensam idag som tränare. Men dem är ju inte många så det gick. Sen handla en sväng innan man kom hem till familjen och mamma som var på besök. Taco blev det till middag och chokladpudding till efterrätt. En lyckad dag. Skönt att höra att allt var bra P ♡
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo