Emporia 👜

Idag har vi varit pÄ Emporia jag och Veija tillsammans med bÀsta Tina :) efter nÄgorlunda sovmorgon sÄ blev det till att gÄ en svÀng med Kiwi, ge Veija sin gröt och sen packa ihop allt. För att traska till bussen ;) mötte upp Tina i Lund sen tog vi första bÀsta tÄg till Emporia. 
 
Shopping blev det allt, fick handlar en hel del till sambon som behövde nya tröjor :) jag sjÀlv fick ocksÄ tröjor :) hÀrligt! Sen Veija fick tvÄ pyjamaser och tvÄ par tights. AlltsÄ inget denna gÄng för att det var sött utan för att hon behövde det.
 
Sen blev det en fika :) en god sÄdan minsann. HÀrligt innan vi skulle ta tÄget hemÄt. Men vi kom inte sÄ lÄngt för nÀr tÄget kört en bit och stannar pÄ Malmö C sÄ sÀger dem i högtalarna "Vi kommer inte stanna i Lund utan kör direkt till KÀvlinge" dÄ blev det fart av tÄget hehe. Sen stod vi dÀr som nÄgra fÄn. Ingen visste nÄgot och det stod fel pÄ alla skyltar. 
 
Fick ringa sambon och snÀll som han Àr sÄ körde han till Malmö och hÀmtade oss :) sen fick vi lÀmna Tina i Lund. Efter att ha stÄtt i Malmö i nÀstan 1h oh allt va upp och ner med folk som sprang hit och dit. 
 
 

Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo