Måndag igen...

Jahapp då vart det allt måndag igen och ännu en vecka har passerat. Dagarna bara springer iväg och veckorna med. Speciellt helgerna bara flyger förbi, när man väl har tid ledig, ledig tillsammans. Veckorna eller vardagarna blir inte samma sak, då jobbar man och ståri. Så då orkar man inte gör allt för mycket på eftermiddagran/kvällarna. Så det får bli att man gör en del på helgerna och har man massa saker att göra så flyger bara tiden förbi. 
 
Som i helgen, fredagen den spenderades hemma med mys i soffan och bara massa slappande. Skönt det med, super trött efter en hel vecka på jobb. Men sånt är det, inte så mycket att göra åt. Sen är man la lite tröttare nu när man blir tjockare och tjockare om magen ;) hehe mys som sambon säger! Fötterna är det som tar stryk när man går och står mycket på jobb. Så känns det när man kommer hem och varvar ner.
 
Lördagen bestod av lite shopping, en förhoppning om att kunna hitta en vår/sommarjacka som magen får plats i! Hehe så det blev en tur till Emporia med mammsen :) men ack nej efter att ha kollat och provat allt som fanns på hela Emporia så hittade jag inget. Så får la göra ett tappert försök att beställa via nätet, dock inte det lättaste. Tänkte jag kunde köpa en större jacka bara, när jag inte hittade någon mammajacka.
 
Men lättare sagt än gjort, har ju liksom bara blivit större om magen och ingen annanstans på kroppen, så inte lätt haha. Så får allt bli en mamma jacka av något slag, fick dock låna en jacka av mammsen så länge som var förstor för henne. Så bättre än inget ;) hehe Söndagen bjöd på grillning och besök av mamma, pappa, svärmor, svärfar och Franken :) trevligt och gott minsann! Så inte konstigt att denna helg har gått i racerfart ;)
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo