25/26 års fest...

Så var denna helg till enda och allt har gått i ett. Swish så vart det måndag igen typ hehe ;) Slutade tidigt i fredags och sen var det bara till att förbereda allt som gick innan kalaset på lördag :) Fixade massa med maten och lite annat innan det blev Kinamat och mys med älsklingen resten av kvällen. Upp i lagom tid och fixa en massa. Inte varje dag man har 18 gäster på besök. Men sånt är det. Även världens bästa lillebror kom enda från Norge :) Underbart! 
 
Bakade tre hallonkakor :) mumsigt! Var dessutom sugen på att baka kanelbullar men det hade jag inte tid med så hehe ;) åkte med massa saker till lokalen som vi hyrt och dukade fint också. Sen hem och fixa det sista :) sen duscha och kläom.
 
Sen var det dags för kalas :) en lyckad kväll. Maten blev både god och det räckte. Samma med kakorna ;) vi fick många fina saker av alla nära och kära! Pengar, blommor, morgonrock, nessesär, en super fin bilbarnstol till bebisen :) en vinkaraff, fotokollage och massa annat! Så det blev en mycket lyckad kväll! Med många härliga skratt!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo