10 Mars...

Snart har även halva denna månaden gått, tiden bara springer iväg. Man hinner inte alltid med ;) men, men sånt är det. Idag är det i alla fall tisdag, ett tag till i alla fall. Snart onsdag! Redan hunnit gå två av fem arbetsdagar denna vecka, det går fort och allt känns mycket lättare nu när det är fint väder :) fast att det var grått, trist och regnade imorse. Inte alls kul att vakna upp till detta tråkiga väder. Än om dem hade lovat tråkigt väder.
 
Men hade ju turen att det gråa, trista försvann! Sen hade vi ännu mer tur att solen kom och det blev lika fint som igår :) var ute största delen av tiden igår på fritids och så blev det idag med :) gäller att passa på när det är fint väder. Ohh på tal om det så var man ju lagom trött när man kom hem från jobb. Men vovven skulle ut och det var fin fint väder.
 
Så det blev allt en lång runda på 45 min :) skönt med frisk luft och det tyckte vovven också. Massa gott att lukta på och skönt väder. Helt slut när vi kom hem, vovven somnade direkt ;) fick själv sträcka ut mig en sväng på soffan men somnade ej denna gång. Så en skön och nyttig dag :) magen den växer! Fullt ös där inne på den lille emellanåt ;) hehe mysigt med alla rörelser!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo