Våren är här...

Vår, jag vill ha vår och sommar :) det är så skönt med vår. Att det äntligen har börjat blir lite varmare ute, så man i alla fall kan skippa mössan när man är ute och regnbyxorna. Men om man frågar dem som vet så är den officiella våren här. Då det varit plusgrader i minst 7 dagar i rad ;) det tycker vi om helt klart! Man känner det i luften samt att man märker det på andra människor. 
 
Jag känner det själv i kroppen :) en skön känsla. Dock får jag nog ut och ragga en vår jacka, så att magen får.pöats hehe men det får jag fixa en dag snart. För vips så behöver man den ;) hehe Påtal om magen så är barnen så härliga på jobb. Dem frågar och har massa funderingar :) Sen undrar dem såklart när bebisen ska komma ut!
 
Sen tycker dem att det är länge till sommaren när jag sa att bebisen ska komma någon gång till sommaren. Sen vill dem att bebisen ska komma på besök hos dem sen när den kommit. Vilket jag såklart får göra, gå på besök en dag :) Men först ska det bli riktig vår och sommar. Där av en vårbild från trädgården!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo