Trött...

Det är minsann inte lätt, är helt slut om kvällarna när jag kommer hem från jobb. Men ja, när jag tänker efter så är det kanske inte så konstigt. Hrmm, att jobba 100 %, vara i 5:e månaden och emellanåt känna sig som en elefant och detta är säkert bara början. Men ska minsann inte klaga, då jag faktiskt mår hur bra som helst och har gjort det hela tiden :) Dock börjar det att kännas längre ner i ryggen och i fötterna hur slut man är efter en dag på jobb. 
 
Speciellt när man går och står mycket. Sen är man nog lite allmänt slut i huvudet och kroppen. Då det är fullt ös, från morgon till kväll. Med alla barn, vuxna, föräldrar och allt som hör jobbet till. Men i allt detta kaos som det faktiskt kan vara ibland vissa dagar, så älskar jag mitt jobb och skulle för allt i världen inte vilja byta bort det mot något annat. Alla dessa underbara barn, en sak är i alla fall säker och det är att man ser en massa exempel på hur man absolut inte kommer göra med sina egna barn.
 
Men man lär ju sig något nytt varjedag :) så man ska inte klaga. Sen att det är mer eller mindre nyttiga saker, det är en helt annan sak ;) haha Man har ju faktiskt inte roligare än man gör sig. Man måste få skratta och ha kul på jobb. Annars blir det väldigt trist! Nu sitter jag här i skrivande stund med ömma fötter och väntar på att potatisen ska bli färdig kokt :) och sen göra potatismos :)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo