13e februari...

Jahapp då har man hunnit fylla 25 också. Precis som min kära moster skrev att nu har jag fyllt kvartskärring ;) och det innebär att hon själv snart fyller halvkärring :) hehe så sånt är det. Men som vanligt så kan jag inte tycka att man känner någon skillnad när man fyllt år. Man är ju inte äldre än man känner sig så. Vet dock inte hur gammal jah känner mig egentligen ;) 
 
Hade i alla fall en bra födelsedag, sovmorgon startade jag dagen med, så började inte förrän 10.00 vilket var skönt. Behövde nog sova ut, då jag sov i nästan 11h ;) så trött det var jag allt. Sen blev man grattad och sjungen för på jobb av alla barnen, samt av kollegorna som jag fick god choklad av. Sen när jag väl kom hem efter att ha stängt på jobb så hade det kommit både kort i brevlådan och blomsterbud ;) 
 
Ett fint kort från mormor och morfar :) sen blomsterbud ända från Norge! Av bästaste lillebror, så därför bjuder jag på en bild på blommorna! Blev dessutom bjuden på kinamat av världens bästa älskling ♡ så min födelsedag var på topp!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo