Köpenhamn - 15

Igår var en helt fantastisk dag. Jag, mammsen och lillebror samt Veija hade planerat att åka till Köpenhamn och äta lunch där lillebror praktiserat :) gå på Ströget och Tivoli. Sagt och gjort upp i ottan och fixa sig, packa och ge Veija gröt innan vi traskade till bussen. 10.00 startade vi färden mot Köpenhamn :) Det blev en varmchoklad i Lund sen ett försenat tåg. Samt att tåget helt plötsligt inte gick till Köpenhamn utan bara Malmö C.
 
Så där fick vi hoppa av :) Veija hon hann minsann charma en tant på tåget som blev helt förtjust. Sen byta spår och på nästa tåg. Av i Köpenhamn och ge Veija lite mat innan vi hoppade på Metron. Sen flanera vi runt en sväng och köpte lite smått och gott. Sen dags för lunch på Ida Davidsen. Där lillebror praktiserat, mycket god mat.
 
Sen gick vi en sväng på Ströget och shoppa lite :) en och annan julmarknad dök upp här och där. Mysigt minsann ;) sen hoppade vi in på ett fik fast satt ute och mös på uteserveringen, Veija fick lite mat. Sen styrde vi mot Tivolit :) super fint och mysigt. Massa ljus överallt helt fantastiskt :) en ny tradition är skapad. Nästa år ska vi bara ha med sambon och pappa också. 
 
Fick köpt mig en ny mössa :) mammsen också hon som inbillar sig att hon inte kan ha mössa. Men det kan hon vist ;) Tyvärr började det att regna så vi tog tåget hemåt. Men som vanligt så strular det, gränskontroll i Hyllie sen sent tåg och byte i Malmö. Men sambon var snäll och hämtade oss i Malmö. Veija fick mat mitt i gränskontrollen och tåg byte hehe. 
 
Allt går bara man vill. Lagom sliten så tog man sig en varm dusch. Gick hemifrån 09.40 och kom hem 21.30 :) lång dag! Men ack så mysigt ♡ skönt att vara hemma ändå. Såhär dagen efter har vi inte gjort så mycket jag och Veija. 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo