Vecka 38...

Fredag kväll om man är dunder trött, somnade redan klockan 20.00 igår när man kommit hem efter en intensiv arbetsvecka och en sväng hos frissan ;) så nu är man allt vacker igen hehe. Så skönt att få håret "helt" igen som man kan säga. Rätt färg och man är fin igen. Sen är det alltid lika skönt när man får håret tvättat också av någon annan :) hehe som massage, håller på att somna varje gång. Men vad gör det!? Haha huvudsaken är ju att det är skönt så man ska inte klaga.
 
Dock vart det ingen rolig start på fredagen, man fick gå upp 04.45 och då är man ju inte människa precis. Haha och hunden är inte hund. Men sånt är det när man ska börja jobba 06.15! Dessutom så väntar 1 mils cykling titell jobb också, då där inte går någon buss som är i tid så tidigt. Men man vet i alla fall att man lever då! Framme på jobb 06.05 och då möts man av en syn som inte var så trevlig. Krossat glas och annat skit utspritt på hela gården och en massa storlar som någon hade förstört. Inte kul alls! Så ja, då fick man börja städa skolgården klockan sex på morgonen. 
 
I onsdags var det dags för Skoljoggen på jobb, då alla barnen skulle springa och skänka pengar till SOS-barnbyar om man nu ville/kunde det. Det var ju då man fick äran att hålla i uppvärmningen för årskurs F-3 :) så ja ca 100 barn  plus alla vuxna :) men ja, det var ju klart att man fick offra sig. Lite sådär spontant får jag säga, fick lite hjälp av två 3:or också så. Annars så vart det minsann en bra dag på jobb, känner att det var effektivt :) fick gjort en hel del bra saker. Sen är det ju såklart alltid skönt att sluta tidigt en fredag :) det ska man inte klaga över precis.14.45 slutade jag :) toppen! Sen väntade 1 mils cykling hem mot stan. En skön cykeltur :)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo