Höst...

Ja minsann nu har det allt blivit höst, kallt och blåsigt minsann bara på en dag hände detta. Löven har börjat falla och allt skiftar färg hit och dit. Så ja, redan igår så fick minsann höstjackan komma fram från gadroben ;) hehe så ja den åkte på imorse också. Skönt var det när man var ute och rastvaktade i det kalla vädret. Men mitt i allt detta så är det mysigt med hösten tycker minsann jag. Det är liksom något speciellt :) 
 
Är faktiskt en av dem som tycker att alla fyra årstiderna har sin tjusning :) en riktigt fin höstdag det kan man nästan bara längta efter tycker jag. Eller ja i alla fall jag kan det! Som idag, det är precis en sådan dag. En underbart fin och mysig höstdag. Passade prefekt då det var dags för lite utematte med barnen på jobb. Härligt att kunna vara ute och ha lektion. Blir ju ofta så att man bara är inne, för att det är enklast tror man i alla fall.
 
Idag övade vi på siffrorna 1 till 10, vi samlade pinnar, lärde oss att skriva siffrorna i rätt ordning, på rätt håll och skriva dem på rätt sätt. Kul att kunna lära sig så mycket ute, sen lekte vi förståss en liten stund på lekplatsen. Man får ju passa på helt enkelt. Nu i skrivande stund sitter jag i arbetsrummet och har lite rast. Men det är snart dags för lite idrott :)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo