Denna helg...

Söndagkväll och det har passerat ännu en helg. Vips så försvinner bara dagarna, det är helt sjukt att det kan gå så snabbt, det var ett barn på jobb som sa för några dagar sedan "Snart är det jul" och vi vuxna bara skrattade hehe och sa att det var ett tag till. Men det går fort, fortare än vad man tror. Vips så är det snart ny månad, bara några dagar till. En dag som alltid går snabbt det är fredagar tycker jag. Fast att man slutar sent och stänger varannan fredag så går tiden snabbt. Sen är det ju lite lyx att man kan gå från jobb 17.05 när man slutar 17.30 ;) hehe lite lyx, men vad ska man göra när barnen blir hämtade tidigt Som sagt fredagarna bara flyger förbi och lördagarna lika så.
 
Tro det eller ej, men igår fick jag faktiskt med mig älsklingen till Center syd för en liten shoppingtur :) inte för att jag behövde något, men mysigt var det i alla fall. Fick dessutom två nya halsband av världens bästa älskling :) En mys lördag minsann! Tjockade oss ordentligt med köpe mat till lunch och middag. Hehe ibland så måste man bara! Fick även gjort av med lite av tjockis maten då vi städade hela lägenheten och det behövdes. Dock får vi inte av toaringen som gått sönder, har fått en ny men får ej av den gamla.
 
Ett ilandsproblem som vi får lösa ;) hehe Denna söndag till ära så har jag haft lite sovmorgon, helt slut. Trots att vi gick och la oss i tid igår hehe som andra pensionärer ;) haha Sen blev det såklart massor av morgonmys med bästa hunden, då älsklingen åkte till en kompis. Fått gjort lite nytta idag, har nästan satt in hälften av våra foton som vi framkallat :) känner mig duktig. Har ju några veckor till på mig att få in resten av fotona, dock tror ja inte att jag kommer att hinna få in alla. Men får göra ett försök. Dagen till ära så fick det bli två långa promenader med vovvsingen, nu myser vi i soffan :)
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo