Alla dagar...

Alla dagar är inte bra dagar, men alla dagar är inte heller dåliga dagar. Alla har vi en dålig dag ibland och så är det helt enkelt. Inte så mycket mer med det. När man har en dålig dag så känns det ofta som om allt går emot en, att man misslyckas med allt man tar sig för också vidare. När dessa dagar väl dyker upp så brukar jag trösta mig med att nästa dag kan ju inte bli lika dålig i alla fall, haha! Men får faktiskt trösta mig med att det inte är ofta som jag har en dålig dag minsann :) Happy!
 
Men det har nog mycket att göra med att jag inte lägger ner massa energi på saker som andra går och grubblar över. Varje dag blir som den blir och så är det bara. Du kan påverka en del men inte allt. Kan minsann säga att det är rätt skönt att ta dagen som den kommer och inte ta åt sig en massa. Grubbla på saker, flyta med. Men säga ifrån, höja sin röst i situationer där det känns nödvändigt. Välja sina strider helt enkelt! 
 
Spara en massa energi, varje dag möter jag människor som är trötta på sitt jobb, bekymrade över personer, konflikter också vidare. Men ack jag lyssnar gärna, svara och säger min åsikt. Men lägger inte ner någon större energi på negativa saker. Då hade man ju nästan inte haft något annat att göra vissa dagar ;) hehe
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo