Vind...

Usch ja inget kul alls :( har näst intill varit storm hela veckan. Men har varit envis och cyklat ändå. Till och från jobb alla dagar hittintills ;) hehe trots att man i stort sett haft motvind varje dag till jobb. Även hem idag då vinden måste ha vänt. Men vad gör det, det är trots allt skönt att cykla :) känns så bra när det är gjort. När man kommer till jobb, sen när man kommer hem också! 
 
Trots att det är rörigt på jobb, vilket det mer eller mindre har varit sedan dag 1! Men det är la en av minusen när det gäller nya arbetsplatser. Inte lätt när man trivs på sitt jobb, men kan tänka sig att göra något annat samt att man vill ha ett jobb på 100% och inte "bara" 75%. Men jobb växer inte på trä och vem vill inte ha ett fast jobb? Men det är minsann inte lätt det heller. Brukar dock trösta mig med att jag i alla fall har ett jobb. Finns många som inte har det.  
 
På tal om jobb så har jag varit på en intervju :) gick super. Ska på intervju nr 2 angående samma tjänst :) gäller ett extra jobb, hoppas det kan gå vägen. Sen ska jag på en till intervju ;) wiiihhiiioo det går bra nu! Så får la se vad framtiden har att erbjuda vad det gäller jobb samt annat. Det slog mig häromdagen att det är helt underbart att livet bara rullar på och det är helt enkelt toppen ;)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo