Svensk sommar...

Vad kan man mer säga?! Att det helt enkelt är som vanligt :) svensk sommar som alltid! Det är bara att titta ut så ser man det direkt. Går inte att undvika, än är det sol, än är det regn. Därför får man ha med sig hela utrustningen varje dag, men man har ju börjat vänja sig.
 
Man har inget annat att vänta när man brukar tillbringa sommaren i Sverige, så finns det ingen garanti på sol precis. Men vad gör la det, sommaren är ändå härlig i Sverige tycker i alla fall jag. Man hade dock gärna sett lite mer av solen och haft några grader varmare de dagar då tempen sjunker till 16-17 grader. 
 
Man ska i alla fall njuta av stunden, ta vara på all tid och varje tillfälle som ges. Underbart, är det rätta ordet för att beskriva dessa stunder. Ögonblick som man inte vet om dem kommer igen eller ögonblick som man vill ska stanna föralltid :) 
 
Just nu så öser regnet ner utanför fönstret och jag ligger in rullad i en filt. Återigen svensk sommar ;) men det finns en viss tjusning i det med. Finns det något bättre än mys i soffan? Nja, inte mycket som slår det i alla fall.
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo