Nästa steg...

Då vart nästa steg påbörjat :) det känns bra och jag nästan längtar lite smått. Men innan det är dags så ska det göras en del andra grejer minsann. Ständig koll är det bästa minsann, många bollar i luften det tycker vi om. Man kan ju inte ligga på latsidan precis ;) hehe Det går bra nu och jag känner motivationen bara växa. Detta kommer gå toppen, bli super bra! 
 
Ännu en bra dag annars på jobb, en heldag och inte som igår. Idag 08.15-16.00 det är rena lyxen att sluta 16.00 när man är van vid 17.00 annars. Efter jobb blev det till att kasta sig på cykeln och fara iväg på ett litet ärende. Dock gick det mycket snabbare än vad jag trodde :) hehe alltid bra när det är på det hållet. Sen en snabb visit in på Coopen och köpa blommor till min älskling också glass förstås :) mumma!
 
Hem i regnet till vovvsingen, som varit duktig och varit hemma själv hela långa dagen. En duktig hund det har vi allt :) men det är inte konstigt! Mumsig och efterlängtad lasange blev det till middag idag :) toppen. Ett bra tag sedan sist minsann. Gahhh blir nästan galen, för jag vill veta nu!!! Spännande med allt som händer. 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo