Torsdag...

Det är ju tusan vad dagarna bara rullar förbi :) idag är det redan fredag när jag skriver om igår. Torsdag, en av de varmaste dagarna, termometern visade 31,9 grader när klockan var ca 10.00 helt sinnes. Men så var fallet, blev kort tur med vovvarna. Men det tog ändå ett tag, då vovvsingarna var helt slut. Sen blev det en massa mys i soffan och några avsnitt av H2O ;) Hehe inne på andra säsongen nu :) man blir helt fast!
 
Även fått uträttat några ärenden ;) plockat bort kreditsumman som jag fått utan att veta om den, kul att företagen gör så! Men nu är den borta, inte lönt att ha den där eftersom den inte är använd och kommer inte att användas :) även pratat med mammsen och pappsen i Norge, allt bra med dem. Ett samtal hem till mormor och morfar också allt bra med dem i värmen. 
 
Sen vart vi ju bjudna hem till världens bästa farmor på tårta och kaffe. Så det blev till att gå med vovvarna,  gick faktiskt med dem en och en för att testa att ha Kiwi själv hemma i huset :) gick super bra. Sen lagade jag lite mat när älsklingen kom hem. Så vi kunde äta direkt och sen köra till farmor. Vovvarna fick då vara hemma själva tillsammans för första gången och det blev hela 1,5h ;) duktiga vovvar.
 
Slutligen på denna långa dag efter födelsedags firandet av världens bästa farmor som fylde år igår torsdag. Så blev det en mysig promenad med älsklingen och vovvarna ;)
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo