Fredag...

Så vart det fredag redan, dagarna rullar på och man hinner nästan inte med. Trots att man har semester ;) hehe vist är det härligt med ledighet, men man blir lite rastlös ändå. Många timmar man ska slå igen :) när man är själv. Fint väder har det varit idag med, dock inte lika varmt som de andra dagarna. Faktiskt lite skönt, med något svalare väder. Så man orkar vara ute.
 
Det fick bli en lång morgonpromenad med vovvarna imorse ;) märktes även på dem att det inte var lika varmt som de andra dagarna :) skönt för dem. Massor av bus även denna dag, ute i trädgården. Härligt med uteplats :) bara längtar tills man har en egen man kan njuta av.
 
För övrigt så har dagen gått fort, fått gjort lite nytta ;) så ett kapitel mindre :) gött. Såklart så har jag sett några avsnitt av H2O ;) händer alltid en massa saker, undrar ibland hur man kan komma på så många saker till en serie. Hundarna har myst tillsamman som vanligt, massa kärlek. Blev pizza till middag :) mumsigt får jag säga. Den satt fint, så blir resterna till lunch imorgon ;)
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo