30-07-2014

Uppe i hyfsad tid :) ut på promenad med hunden, i det inte allt för fina vädret. Men varmt var det allt i alla fall och det har det minsann varit hela dagen. In i stan en sväng ;) uträttade ett ärende som gick bättre än jag trodde det skulle göra. Men det är alltid kul när det är andra som tror på en och jag vet att det kommer bli super :) det är nästan så att man längtar.
 
Fick även gått en sväng på stan och kollat REAN på rean haha ;) hittade ett linne och ett par shorts 125:- hittade dessutom present till pappa som fyller år nästa vecka. Sen hittade jag även ett fat man kan snurra på med skålar, fint sådär på REA! Jag bara älskar REA hehe,  minst 75% av min gadrob är köpt på REA! 
 
Sen hem till världens bästa vovve :) underbart, alltid lika glad när man kommer hem. Sen har vi minsann gjort lite nytta :) sökt jobb till älsklingen och fixat med småsaker. Slappat i soffan och kollat på Cityakuten, super serie! Knas hunden som försökte få upp sin älskade råtta Agust som hamnat bakom soffan för att hon själv släppt ner den där haha. Sen satte hon sig på armstödet ;) haha älskade hund!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo