Vinter...

Vi som trodde att vintern inte skulle komma, eller ja iaf jag trodde inte det. Eller nja kanske snarare hoppades att den inte skulle komma. Snö är inte riktigt min grej känner jag och har aldrig varit. Men minsann den är här och den kom med bravu. Som det har snöat och så mycket snö det har blåst runt. Stora högar och stråk har det blivit lite här och var. Men visst kan det vara fint med snö, men det är mest till besvär. 
 
För att inte tala om trafiken, bussar och tåg blir försenade. Tåg som inte ens kommer när man står och väntar. Det tar nog priset när det visas på monnetorn och på spåret. Sen plockas det bara bort, som om det aldrig någonsin har funnits. Haha ja det var ju minsann en lätt lösning på problemet! 
 
Barnen bara älskar det och ja det kan man la förstå. Inte så ofta det är snö här nere i Skåne. Men även barnen tycker att det är kallt och har lite svårt för att förstå att man måste ha en massa kläder på sig när man går ut. Ett evigt tjatande, men det hör liksom till ;) Fångade i alla fall en vinterbild härromdagen :)
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo