Mitt 2014!

Det är minsann så att om mindre än en timme så är det nytt år :) 2015 ska man lära sig och skriva då. Haha lär la ta ett tag som vanligt innan man vänjer sig, man tycker alltid att nästa år känns så långt bort. Men nu är det nära minsann. Men mitt i allt detta så har det ju faktiskt snart gått ett helt år 2014. Ett händelserikt år får man la säga, men så är det med alla år, man hinner minsann med en hel del på ett år. 
 
Något som vi hunnit med är att vi har haft vår lilla Kiwi i mer än ett år, vi bodde i lägenheten i över ett år, sen har vi köpt hus, hunnit fixa det mesta i vårt lilla hus :) mysigt börjar vi allt få det. Sen har vi båda hunnit byta jobb, jag har fått 100% och dessutom fast. Ingen är gladare än jag :) Träffat lillebror som för tillfället bor i Norge, hunnit med några vändor. Många kalas som vanligt, är så när man har "stor" släkt hehe ;)
 
Hunnit bo i vårt hus i snart över två månader och det känns hur bra som helst. Nu i skrivande stund är klockan 23.29 :) hundvakt delux. Hunnit med att äta en kycklingkebab har vi till lunch var faktiskt riktigt gott ;) sen har man haft besök av morfar och kusinvitamin :) Även invigt vårt bubbelbad som vi nu mera är ägare till, mysigt men inte rikgit min grej det här med badkar. Men jag överlevde ;) Även hunnit med och fynda en tvättmaskin och en diskmaskin på mellandags-REA:n :)
 
Happy me, men det behövdes, inte kul att ha en diskmaskin som tar över 3h på sig och sen är ändå inte disken ren. Samt en tvättmaskin där man får in 4 par strumpor, 2 kalsonger, 3 trosor, 2 par byxor och 3 t-shirts ;) hehe fick ju tvätta 24/7! Så därför bjuder jag på lite bilder från 2014!
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo