Julstök!

Julmysdag på jobb, julpyssel hit och dit. Allt ska vara så mycket och alla ska göra allt samtidigt helst ;) men så är det allt är som det brukar vara vid den här tiden på året. Imorgon är det trots allt bara en vecka kvar till julafton :) det går minsann snabbt. Men ibland kan jag bara känna att det blir för mycket av allt, vi vuxna vi stirrar och håller på med allt. Stackars barn säger jag bara, det är klart att vi vuxna inte menar något illa. Men vi behöver nog tagga ner lite.
 
Bortsett från det så har vi som sagt haft julmysdag på jobb och ja man överlevde det med om man säger så. Massa som man kunde vara utan, men nu är det gjort. Skönt nu återstår bara nästa, drop - in imorgon på jobb ;) sen återstår det bara julavslutningen på fredag.
 
Hemma har jag använt min kreativa sida ;) för jag har gjort lite julkort. Alla för egen maskin, ett tag sedan sist man tog sig tid och satte sig ner för att pyssla. Sen är det inte lätt när typ alla saker är ner packade i lådor sedan flytten. Av någon anledning har inte mina pyssel saker blivit prioriterade ;) haha 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo