1:a advent ♡

Underbart är kort eller vad brukar man säga? ;) hehe har ju snart gått en hel vecka sedan det var första advent och jag har inte bloggat förrän nu. Men ack så kan det vara, varit super trött och inte alls känt för det. Så kan det vara ibland, men nu är jag sugen igen på att blogga. Så får ta mig lite tid att skriva lite oftare, såhär innan jul.
 
Det är till och med så att vi hunnit julpynta och gjort det fint här hemma. Det hann vi förra helgen :) så mysigt med julen i alla fall om du frågar mig. Men det är inte alla som tycker om julen och inte ens alla som firar jul. Men en sak som är säkert. Det är klart att man får göra som man själv vill, men när man "tvingar" sina barn att inte fira jul, eller att göra andra så kallade val så tycker jag att det är fel.
 
Vi pratade lite om julen och om granar på jobb idag med barnen. Då vi läste en julsaga om granen och vi håller på att göra vår egen gran i klassen. Så är där några barn som berättade att dem inte brukade ha någon gran eller fira jul. Det är så olika och får vara så. Men tycker ändå att det gått för långt när en 6 åring säger "Jag firar inte jul och det är bra för då behöver man inte få några julklappar på julafton utan jag kan få julklappar nästan när jag vill och ha kalas när jag vill"
 
Vart är vi påväg, vi säger att Sverige är ett fritt land och att man ska få tycka och tänka vad man vill. Ha sin egen åsikt osv men ack så bestämmer de vuxna!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo