Påsken 2014...

April månad och det är påsk. Eller ja det har varit påsk minsann, innebar påsklov för barnen och fritids hela veckan för oss som jobbade. Dock lite utmaning, då man fick jobba i årskurs ett i stället för F-klass :) men så är det när man är flexibel ;) sen var det ju dessutom kort vecka. Fyra arbetsdagar och en "lång" helg ;) fyra lediga dagar. 
 
Men som alltid fast att det var lång helg så gick den för fort. Men så är det när man har saker att göra. Slutade ovanligt tidigt på torsdagen 12.00 så där fick man en halv dag där med. 
 
Fredagen bjöd på lite påskfirande hos oss i Lund :) min älskade farmor, mormor och morfar var på besök samt mamma, pappa och Jocke :) trevligt, trevligt var det med lite knyte. Dessutom så fick vovvarna träffas och busa litta! Alltså en lyckad kväll :) fick även i all hast så att säga köpt ett nytt soffbord på IKEA :) Lördagen spenderades en sväng i Staffanstorp och sedan hemma med mys och grillning :) för att ladda upp inför söndagens bravader.
 
Eller ja tillställning i Bjuv hos bästa svärföräldrarna :) grillat och god mat bjöds det på. Ännu en lyckad kväll tihi Sen blev det till att hämta hunden hos mamma och pappa innan man fick hoppa i säng och ladda inför sista lediga dagen :) då kom svärföräldrarna på besök. Trevligt blev påskfika och grillat ;) Så vart denna ledighet över, tillbaka till vardagen! 
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo