Härliga helg...

Vart ska man börja!? Inte det lättaste alltid att ha koll. Fantastiskt att man klarat ännu en vecka med jobb och allt annat idag precis på dagen så har jag bott med min älskade sambo i 3 veckor i vår underbara lägenhet :) Efter en helt klart fullspäckad vecka på jobb, med utökad arbetstid och vikarier hela veckan lång ;) så har det varit en välbehövlig helg med massa skoj!
 
Fredagen bjöd på massa fredagsmys :) underbart, stor städning av hela lägenheten när man kom hem från jobb :) härligt att ha det gjort! Sen blev det soffhäng för resten av kvällen. Lördagen bjöd på efterlängtade sovmorgon för min del ;) sen upp oh göra äpple kräm mumma minsann. Fått fixat lite annat smått och gott. 
 
Ut och käka god mat med världens bästa mamma och pappa samt älsklingen på kvällen ;) bio sen på det. Härlig lördag får jag säga, Kulturnatt var det också i Lund så fullrulle på gator och torg ;) en mycket bra film såg vi iaf The Heat hehe skratta fick man iaf. Söndagen bjöd på lite smått och gott upp oh baka äpplekaka :) steka pannkakor och greja. Fick ju besök av världens bästa farmor, pappa och mamma. Samt Frank som fick stanna och åker hem imorgon ;) härligt med besök. Fick mumsig ål och fina blommor av farmor. Samt en blomma av mamma och pappa :) Nu blir det sängen och tagga inför en ny vecka imorgon! 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo