Lång helg...

Helt plötsligt så blev denna helg så mycket längre än alla andra helger. Inte så konstigt dock, då man tagit en semester dag. Så att man bara jobbade fyra dagar denna vecka, skönt. Har ju dessutom varit fritids hela dagarna eftersom det är höstlov ;) länge sedan man själv hade höstlov. Skönt med inte så mycket barn och att de flesta blivit hämtade tidigare än vanligt. Sista arbetsdagen för denna vecka tillbringades ute i skogen och kojbygge stod på schemat.
 
Sen åkte man på att stänga i torsdags :) någon gång ska ju vara den första! Men det gick bra, inte så många barn kvar till stängning. Sen fick man gå hem 10 min tidigare också! Så jag har hållt helg sedan i torsdags eftermiddag/kväll! Skönt, fick fixat en hel del i fredags storstädat hela lägenheten, putsat alla fönster. Samt renbäddat sängen så nu blir det bara mys resten av helgen. 
 
Får även passa på att nämna att mitt kära handbollslag har tagit sin första serie seger ;) gött! Tyvärr var man själv inte med då man har en fot som inte vill som jag riktigt! Snart bär det av hem till mamma, pappa och Frank för lärdagsmys. 
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo