Saknaden...

Saknaden går inte att beskriva med ord. Den går inte att berätta, det går inte att beskriva, det är inte lönt. Det är ingen som någonsin kommer att förstå. Allt vad livet har att erbjuda, det är så härligt.  Men det hade varit bättre om du varit här, här hos mig. 
 
Snälla kom tillbaka till mig, till oss. Vi saknar dig!  Det går inte en dag utan att jag tänker på dig,  inte en dag utan att jag saknar dig. Vissa dagar saknar jag dig mer än andra.  Det är hemskt men vissa saker minns man inte,  det kvittar hur mycket man försöker minnas. Men det är la inte meningen att man ska minnas allt. 
 
Ibland gör det för ont för att man ska känna efter. Ibland känns det lite bättre. Ibland är det liksom bara, det är inte alltid som man orkar.  Jag saknar dig och det är något som jag aldrig någonsin kommer att sluta med. Så många gånger som jag har hoppats, trott att du skulle komma tillbaka till oss. Det går inte att räkna, men det har jag gett upp. Jag vet att du aldrig kommer tillbaka.  Men för den saken så kommer jag aldrig någonsin att sluta sakna dig!
 
JAG ÄLSKAR DIG FARFAR ♥♥♥

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo