Today...

Det är inte utan att man är lite seg, efter att ha gått upp vid 05.30 så. Inte van vid det precis, men börjar man 07.00 så gör man och i en annan kommun. Så är det bara till att gå upp när klockan ringer! Man kan ju trösta sig med att det var en kort dag, 07.00-13.00 ;) så det var i alla fall skönt. Hemma igen vid 14.00 ungefär, skönt.
 
Sen slappa på soffan och mysa med vovven :) somnade gjorde man också en stund. Sen fick det allt bli en lång promenad med vovvsingen innan det var dags för en dusch, både för honom och mig. Den här gången behövde han det mer än mig ;) haha. Mätta, ny duschade och lagom trötta sitter vi nu i soffan alla tre, jag, vovven och pappsen :) Såhär en måndags kväll, imorgon jobbar jag eftermiddag/kväll. Första riktiga jobbpasset, känns bra. Får ju säga att det påminner en hel del om ett av mina gamla jobb. Så lite erfarenhet har man alltid, av både det ena och det andra minsann!
 
Är faktiskt extra glad så här i efterhand att jag har haft alla jobb som jag haft, samt mina praktikplatser. Så mycket man har tagit med sig i bagaget, än om det inte alltid har känts så för stunden kanske. Så här mitt i skrivande stund så är det minsann dags att gå en tur med vovven. Sista för idag :) inte speciellt poppis från vovvens sida, han vill mest ligga inne och mysa i soffan ;)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo