Julen 2013!

Det är svårt att beskriva med ord hur denna jul har varit :) alla nära och kära har man träffat. God mat och massa fina paket. Men det bästa av allt är nog att världens bästa lillebror har varit hemma hos oss i jul, efter nästan 6 månader i Norge. Ofattbart att det gått så lång tid underbart har det allt varit :) 
 
Första gången han var här hos mig och ssmbon i vår lägenhet :) samt första gången han träffade Kiwi! Helt klart toppen. Fick dessutom en shoppingtur tillsammans med lillebror ;) mysigt och trevligt.
 
Lillejulafton blev det hemma hos oss i lägenheten, tillsammans med mamma, pappa, lillebror och farmor. En toppen kväll med bingo, lyckad köttgryta, packet öppning och massa myss. Sen julafton blev hemma hos mormor och morfar med hela tjocka släkten ;) sen blev det en vända till Bjuv och ha lite mer julmys :) Sen idag, dagen till ära så fick det bli en sväng hem till mamma och pappa för att säga hejdå till bästa lillebror som åker tillbaka till Norge för att jobba imorgon :) Älskar verkligen min familj ♥
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo