Sista taget...

Nu ska jag äntligen uppdatera min kära blogg, har varit en del intensiva dagar. Precis som rubriken lyder så har jag gjort mitt sista krafttag på jobbet i Kävlinge, där jag varit hela sommaren och jag måste helt klart säga det att jag mer än bra har trivts. Att än en gång fått en möjlighet att ta ett jobb som jag inte tidigare haft någon större erfarenhet av sedan tidigare. Ångrar inget, att ha fått arbeta med dessa underbara människor innom LSS verksamheten i Kävlinge, vilken gåva. Det är svårt att sätta ord på det helt enkelt. Sen för att inte tala om alla trevliga kollegor, har dessutom fått tre nya vänner :) happy! Så man får hoppas att det kan bli några återträffar :)
 
Andra som frågar hur jag har haft det i sommar, om jag varit ledigt något blir ofta lite chockade när jag säger att jag jobbat hela sommaren och det lilla jag varit ledig då har jag varit på två mini semestrar :) hehe men kan säga att jag ångrar inte att jag jobbat hela sommaren och inte heller att jag jobbat ett helt år utan att haft någon semester.
 
Efter att ha jobbat med dessa underbara människor som har behov precis som alla andra. Så kom jag att tänka på det här med vem som har tagit sig rätten att bestämma vem/vad som är normal/normalt. För mig finns det inget som är normalt och inget som är onormalt. Allt är helt enkelt som det är och det är som det är av en anledning. Ohh ja jag vet allt det här med normer och värderingar. Men ändå vem är normal och vad är normalt!? Sist men inte minst så får jag ju helt klart erkänna att jag redan saknar dessa underbara individer. Men ska helt klart stå kvar som timmis :)
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo