Solstrålar...

Det är inte utan ett leende på läpparna som man bege sig till nya jobbet :) det är underbart att man fått ännu en sådan här unik chans får jag säga. Man kan ju inte säga annat än att jag haft tur ännu en gång, gått från det ena jobbet till det andra :) men vad gör man inte för att jobba. Började ju klättra på väggarna efter 2 dagars ledighet ;) och jag som hade 2 hela veckors ledighet mellan mitt förra jobb och de nya.
 
Men jag överlevde dessa två veckor, så ska inte klaga. Fick ju sysselsätta mig med andra saker. Dock så gick dessa två veckor snabbt får jag säga, men så är det la alltid. Precis som helgerna, dem hinner knappt börja förrän dem är slut. Från det ena till det andra, nu är man igång och jobbar igen. Snacka om att man mår som bäst när man är igång, när det händer saker, fullrulle vetebulle ;) Mitt nuvarande jobb är på en förskola, så nu får man jobba med lite mindre barn, härligt. Barn på 3 år, så underbart. Bara andra dagen idag, men det känns superduper kul. Helt klart en utmaning, en krävande grupp med härliga barn.
 
Men det är bara till att ladda batterierna när man får chansen också köra på :) happy! Jag kan ju i alla fall konstatera, efter att ha jobbat med bebisar 3 månader och uppåt, ungdomar 13+, äldre 65+, barn 4-12 år och nu 3 åringar så är det lika stora utmaningar vilket som och man lär sig minst lika mycket, fast olika saker med alla grupperna.  
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo