Idag, igår, i förrgår...

Underbart, det är bara förnamnet, det är svårt att beskriva. Det blev en bra helg, även denna tillslut ;) tihi skönt var det i alla fall när klockan slog 16.00 på jobb i fredags och det var dags att gå hem. Härligt efter en lagom lång vecka, med mycket att stå i på jobb. Så skönt med lite helg :) Dock hade man inget planerat direkt på hela helgen, fick dock bli lite städ sådär en fredags eftermiddag :) men det måste ju också göras. Blev dammat, dammsugat och renbäddat i all hast. Men med god musik så går allt! 
 
Så fick det bli en lång och skönt dusch, sen bara hoppa i onepiecen och mysa i soffan. Samt kolla lite film också vidare, käka lite räkor och annat mys. Innan det var dags för mammsen att komma hem från Ullared med massa överaskningar :) underbart! Alltid kul att få lite nya saker, det ska man inte ljuga om. Dock en konstig känsla att vara utan älsklingen en fredag! Länge sedan sist måste jag säga. 
 
Sovmorgon unnade jag mig i lördags haha ;) en halvtofrivillig sådan! Då telefonen inte aktiverat mitt larm, men hade ju inget bestämt så kunde ju kvitta. Dock blev det en liten shopping tur med mammsen och sedan handla litta mat :) mumsigt värre. Sen fick man ett sms från världens bästa älskling att han spelat klart och vann allt i singlen och kom fyrai dubblen ;) duktig! Massor av mys blev det sen på lördagen, då älsklingen kom till mig :D kan man bli gladare?! Nej tror inte det!
 
Det finns ingen som du min älskling, ingen som är så underbar som du. Det är ingen som är så snäll, go och bra som du älskling. Kommer nog aldrig någonsin kunna berätta för dig hur mycket du betyder för mig, inte i ord, inte i känslor och allt annat. Men en sak som är säker är att det finns ingen som du älskling, älskar dig av hela mitt hjärta idag och föralltid ♥
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo