23 April - Utflykt!

Dagen till ära så var det dags för utflykt med alla barnen på jobb :) Faktiskt något som alla har längtat efter ett bra tag. Vilket alltid är kul :) Dock så möttes man av regn när man vaknade och rullade upp gardinen. Men vad skulle man göra åt saken, inte speciellt mycket. Men man fick allt ta sin väska och ge sig iväg på cykeln i regnet.
 
Dock så slutade det :) men precis innan man var framme så började det ösregna, inget kul när man ska på utflykt till skogen. Genarp, stod på schemat! Ett bra tag sedan man var där, dock inget kul väder alls. Grått och trist samt massa blåst. Inte alls kul med detta väder. Men glada i hågen, så satte vi av ut på utflykt. Efter en promenad i skogen, massa lek så var det dags för lite mat, härligt med alla barnen. Så stolta över sin matsäck! Sen efter maten blev det massor med lek innan det var dags att bege sig till bussen.
 
Hem och ha lite möte innan det var dags att mysa lite eftermiddagsmys med barnen innan man skulle bege sig till frissan för att göra sig lite snygg ;) man ska ju trots allt på arbetsintervju imorgon! Härligt, känns spännande ;) Sen får man ju bjuda på en liten vårbild från idag :D
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo