2013-04-04

Efter ännu en dags jobb 08.00-16.00 på nya jobbet med alla barnen :) härligt väder och massa bus hehe ;) det tycker vi om! Så blev det en cykeltur hem för att byta om till joggingkläderna. Svårt att motstå det fina vädret ;) så det var i joggingkläderna och snöra på sig dojjjorna. Så vart man på g till nästa sak i dagens planering. 
 
Bollskolan med ännu fler barn. Kan det någon gång bli för mycket!? Nej, tror minsann inte det ;) hehe det är inte utan att man längtar efter egna små kottar :) mysspyss på hög nivå! Byta blöjor gör man inte varje dag precis men nu hör det till vardagen ;) men inte bekommer det mig :) 
 
Innan man for till bollskolan hann man kolla lite på recept i sin baka tidning :) mumsigt! Totalt 3km fick man rört på sig idag, förutom min dagliga cykeltur till och från jobb. Härligt premiären idag för joggingen ;) nu är vi på g igen ;) hem efter träningen med de små, värma lite mat samt baka muffins :D två satser blev dagens resultat, vanilj- och chokladmuffins :) nu blir det en tur med vovven och sedan mys i soffan för resten!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo