Igår!

Igår va en bra dag, det är faktiskt lite komiskt om man tänker efter. Jag jobbade dagspass igår, så det var till att stiga upp tidigt och det gör ju inte saken lättare precis när älsklingen ligger kvar oh myser i sängen. Man vill ju inte gå upp då! Men man har inte något val direkt. Men det blev i alla fall dubbelschema för min del. Så det var skönt, den hann jag dessutom in till mötet. Allt flöt på under hela jobbdagen, skönt.
 
Efter jobb fick jag uträttat lite ärrende, fick snackat med dem på körskolan. Samt att jag fick köpt teoriböcker, så nu ska det läsas minsann. Ett steg påvägen, nu är jag på G! Sen fick man dessutom införskaffat present till fredagens födelsedagsgris :) vilket jag inte skulle gjort förrän idag. Men man får vara lite effektiv ibland minsann och utnyttja tiden som ges. 
 
Fick dessutom ett trevligt samtal från en av jobben som jag sökt, dem ville träffa mig för intervju redan imorgon(idag). Så kan inte mer än säga att magkänslan faktiskt stämmer ibland, som jag skrev på facebook igår, "Idag är en bra dag..." Det stämde ju faktiskt!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo