Fullrulle helgen lång!

Det har minsann varit fullrulle hela helgen :) ledig fredag, lördag, söndag härligt må ja säga! Men det har inte varit någon vilo time ;) fredagen bjöd på en shoppingtur, sen match på kvällen för min egen del. Gutt dock blev det en förlust men vad gör det!? Inte så mycket för vi spelade skit bra och vi hade kul! Sen kom söta älsklingen och kollade på matchen :) myss! Fredags myss för hela slanten.

Lördagen bjöd på en tidig morgon med packning, sen träningsläger med härliga F00 :) i några timmar som avslutades med gemensam lunch ;D sen blev det till att slänga sig på cykeln, hem och in i duschen. Dags att fixa sig innan det var dags för 25 års fest :)

Söndagen bjöd på en härlig sovmorgon, en promenad i höstvädret med världens bästa älskling, vad skulle jag gjort utan dig!? :) underbara du! Även kvällen bjöd på massa mys i soffan framför TVn :) sen sovmorgon idag måndag också. Härligt värre ;) sen blev det allt lite jobb, minsann ett jobbpass, kvällspass. Tur hade man också slapp cykla på jobb och man blev hämtad på jobb av mammsen och brollan. Nu ligger man nerbäddad i sängen framför TVn, tomt bredvid, min andra halva är inte här <3


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo